steigerdoekreclame Weesperzijde Amsterdam


Locatie Weesperzijde 150, Amsterdam.

BOMbreak

Beschikbaar vanaf mei 2019

  • 1000 m2 (40 m x 25 m)
  • Pasanten: 100.000 per dag

Doelgroep:

symbolen_02

BOMbreak

Locatie:

Deze iconische locatie aan de Amstel trekt meteen de aandacht!

Wij bieden een exclusieve hoeklocatie aan de prachtige Amstel rivier. Deze weg is uitstekend te bereiken vanuit alle hoeken van Amsterdam en is daardoor een geliefde hoofdweg. Dit monumentale pand trekt meteen de aandacht van vele voorbijgangers, fietsers en automobilisten die deze Big Outdoor locatie dagelijks passeren. Ook staat deze locatie bekend om de Berlage brug, een van drukst bezochte verkeersroutes in Amsterdam. 

Naast dat dit een mooie locatie is, ligt het ook aan een drukke kruising waar vier belangrijke hoofdwegen elkaar ontmoeten. Dagelijks verkeer komt via de A2 en het Amstel station en rijdt via deze Big Outdoor Media locatie (1000 m²) de stad binnen. Duizenden bezoekers komen elke dag naar de Amstel om te genieten van een drankje of om tot rust komen in het Oosterpark. Daarnaast worden de talrijke hippe restaurants en cafés in deze buurt druk bezocht door expats, gezinnen en toeristen. Ook is de trendy buurt ‘de Pijp’ op steenworp afstand te vinden. Kortom: op deze unieke locatie is aandacht verzekerd! 

 

BOMbreak

Extra informatie:

  • Onder voorbehoud goedkeuring uiting door pandeigenaar en gemeente Amsterdam.
  • Vermelde afmetingen zijn met de grootst mogelijke zorgvuldigheid tot stand gekomen. Aan de gecommuniceerde afmetingen kunnen geen rechten worden ontleend.
  • Rondom de visual zal een kader van 50cm geplaatst worden.

BOMbreak

Foto’s omgeving:

 

Locatiekaart:

Meer informatie:

Meer informatie over deze locatie ontvangen? Vraag de brochure aan via het contactformulier.

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.