Steigerdoekreclame van Woustraat Amsterdam


Locatie Van Woustraat 244, Amsterdam.

BOMbreak

Beschikbaar vanaf  januari 2020

  • Formaat: 136m2 m2 (15,1 x 9 m)
  • Pasanten: 40.000 per dag

Doelgroep:

symbolen_02

 

BOMbreak

Locatie:

Een prachtige locatie in de hippe en trendy Amsterdamse Pijp. Een Giant Poster van 136m2 gelegen aan de drukke van Woustraat zorgt ervoor dat uw brand zeker gezien wordt. Door de verscheidenheid van jong en oud in de Amsterdamse Pijp, bereikt u op deze locatie een brede doelgroep.

Woudag

De van Woustraat is een drukke verkeersroute voor automobilisten, fietsers, voetgangers en openbaar vervoer gebruikers. De verkeersader die Amsterdam-Zuid verbindt met het Centrum. Jong en oud, ambachtslui, academici, studenten en kunstenaars zie je hier doorgaans. In de omgeving zijn er talrijke pleintjes, bijzondere winkels, gezellige kroegen en een diversiteit aan restaurants. Ook vanaf het Amstelkanaal gezien is dit een prachtlocatie.

Wounacht

BOMbreak

Extra informatie:

  • Onder voorbehoud goedkeuring uiting door pandeigenaar en gemeente Amsterdam.
  • Vermelde afmetingen zijn met de grootst mogelijke zorgvuldigheid tot stand gekomen. Aan de gecommuniceerde afmetingen kunnen geen rechten worden ontleend. De afmetingen zijn indicatief en kunnen nog wijzigen.
  • Rondom de visual zal een kader van 50cm geplaatst worden. In het kader staat het logo van Big Outdoor Media en kan de naam van de betreffende huurder geprint worden.

BOMbreak

Foto’s omgeving:

Locatiekaart:

Meer informatie:

Meer informatie over deze locatie ontvangen? Vraag de brochure aan via het contactformulier.

Contactformulier:

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.