Steigerdoekreclame P.C. Hooftstraat 127-129


Locatie P.C. Hooftstraat 127-129, Amsterdam.

BOMbreak

Beschikbaar vanaf januari 2019 t/m december 2019

  • 84 m2 (12 m x 7 m)
  • Pasanten: 49.000 per dag

Doelgroep:

symbolen_02

BOMbreak

Locatie:

Wilt u de meest exclusieve doelgroep van Nederland bereiken? Wij bieden een exclusieve locatie aan voor een Giant Poster in de elegantste winkelstraat van Amsterdam. Onze locatie op de P.C. Hooftstraat biedt uw brand grote exposure. De locatie ligt praktisch aan de kruising met de drukke Van Baerlestraat waardoor deze locatie dagelijks duizenden automobilisten, fietsers, voetgangers en gebruikers van het openbaar vervoer bereikt. Om de hoek vindt u ook het Museumkwartier, het concertgebouw en het Vondelpark.

De meest luxueuze winkelstraat van Amsterdam, de P.C. Hooftstraat, is een fenomeen binnen én buiten Nederland. De straat staat bekend om haar chique en stijlvolle ambiance met internationale allure. ’s Werelds mooiste merken zijn hier gevestigd, waardoor de P.C. Hooftstraat de perfecte locatie vormt voor het kijken naar en kopen van exclusieve, unieke en hoge kwaliteit kleding, accessoires en andere producten.

Extra informatie:

  • Onder voorbehoud goedkeuring uiting door pandeigenaar en gemeente Amsterdam.
  • Vermelde afmetingen zijn met de grootst mogelijke zorgvuldigheid tot stand gekomen. Aan de gecommuniceerde afmetingen kunnen geen rechten worden ontleend.
  • Rondom de visual zal een kader van 50cm geplaatst worden.

Foto’s omgeving:

Locatiekaart:

Meer informatie:

Meer informatie over deze locatie ontvangen? Vraag de brochure aan via het contactformulier.

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.