Steigerdoekreclame Javaplein


Locatie Javaplein, Amsterdam.

BOMbreak

Beschikbaar vanaf  december 2018 t/m april 2019

  • Formaat: 420 m2 (24 m x 15 m) (5 m x 9 m)
  • Pasanten: 35.000 per dag

Doelgroep:

symbolen_02

BOMbreak

Locatie:

Deze gigantische Giant Poster van 420 m2 is een absolute eyecatcher. De Giant Poster bevindt zich op de hoek van het Javaplein en de Molukkenstraat. Een drukke locatie met vele dagelijkse contacten door de grote stroom aan voetgangers, fietsers, openbaar vervoer en automobilisten.

Javaplein_dagHet hippe Javaplein ligt in het populaire stadsdeel Oost. Bij het plein is een groot aanbod van diverse winkels en even verderop is de gezellige drukbezochte Dappermarkt. Diverse fijne kledingzaken, supermarkten, en een groot aanbod horecagelegenheden bevinden zich op en rondom het Javaplein. Voor een picknick, wandeling of rondje hardlopen liggen het Flevopark en het Oosterpark op loopafstand. Tot slot liggen ook de OBA, Artis, het Tropenmuseum en Brouwerij ’t IJ in de buurt.

De Indische Buurt ontwikkelt zich ontzettend snel en iedere dag lijkt er wat nieuws te gebeuren. De Javastraat is ingericht als ‘mediterrane winkelboulevard’ en de drukte en gezelligheid is in de Indische Buurt nooit ver te zoeken.

Javaplein_nacht

BOMbreak

Extra informatie:

  • Onder voorbehoud goedkeuring uiting door pandeigenaar en gemeente Amsterdam.
  • Vermelde afmetingen zijn met de grootst mogelijke zorgvuldigheid tot stand gekomen. Aan de gecommuniceerde afmetingen kunnen geen rechten worden ontleend.
  • Rondom de visual zal een kader van 50cm geplaatst worden.

BOMbreak

Foto’s omgeving:

BOMbreak

Locatiekaart:

BOMbreak

Meer informatie:

Meer informatie over deze locatie ontvangen? Vraag de brochure aan via het contactformulier.

BOMbreak

Contactformulier:

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.