steigerdoekreclame De meent & westewagenstraat Rotterdam


Locatie de meent & westewagenstraat, Rotterdam.

BOMbreak

Beschikbaar vanaf mei 2019

  • 700 m2
  • Pasanten: 40.000 per dag

Doelgroep:

symbolen_02

BOMbreak

Locatie:

Uw reclame laten zien in het bruisende hart van Rotterdam?

Dit gebouw met grote steigerdoek van 700 m² is gelegen aan de Meent,  een van de bekendste winkelstraten van Rotterdam. Deze straat heeft het allemaal; trendy  winkels, druk bezochte cafés en luxe restaurants.

De Meent vormt sinds het begin van de 20ste eeuw een belangrijke  verbindingsweg tussen de Coolsingel en de Botersloot / Goudsesingel. De straat is een favoriete ontmoetingsplaats en heeft zich ontwikkeld tot een gerenommeerde lifestyle- en mode hub. De Meent is geliefd bij toeristen en lokale bewoners en   wordt gekenmerkt door zijn exlusieve eenmanszaken en hippe horecagelegenheden. In het verlengde van de Meent ligt het Binnerotte marktplein. Elke dinsdag en zaterdag staan hier ruim 250 marktkramen die elke week duizenden bezoekers trekt. De Meent staat ook in verbinding met de Pannenkoekstraat, waar de beste cocktailbar van Nederland gevestigd is en veel unieke pop-up shops te vinden zijn. Naast de vele hotspots in dit gebied wordt deze straat ook drukbezocht vanwege zijn bijzondere gebouwen, zoals het Minervahuis, brasserie Dudok en de Beurs World Trade Center Rotterdam.

 

 

BOMbreak

Extra informatie:

  • Onder voorbehoud goedkeuring uiting door pandeigenaar en gemeente Amsterdam.
  • Vermelde afmetingen zijn met de grootst mogelijke zorgvuldigheid tot stand gekomen. Aan de gecommuniceerde afmetingen kunnen geen rechten worden ontleend.
  • Rondom de visual zal een kader van 50cm geplaatst worden.

BOMbreak

Foto’s omgeving:

 

 

Locatiekaart:

Meer informatie:

Meer informatie over deze locatie ontvangen? Vraag de brochure aan via het contactformulier.

 

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.