Montage

Een goede reclame begint bij een goede montage

Wij werken samen met ervaren professionals

Persoonlijke aandacht
In samenwerking met onze partner ‘Exposure Company’ ontwikkelen we de beste montagetechnieken en zorgen we voor een optimaal resultaat voor onze klanten. We zijn in staat om op verschillende locaties tegelijk te werken, waardoor we niet alleen de hoogste kwaliteit kunnen leveren, maar ook al onze klanten persoonlijke begeleiding kunnen geven. Zo zijn wij altijd op de hoogte van de wensen van onze klant en weten we precies welke locatie het meest geschikt is. 

Oog voor detail
Zelfs met de beste afrukkwaliteit kan een advertentie zijn doel mislopen als deze niet op de juiste wijze wordt gemonteerd. Wij werken met een ploeg van ervaren professionals die het hele proces, van montage tot demontage, volledig beheerst. Elke steigerdoekreclame wordt met de uiterste zorgvuldigheid vervoerd, opgespannen, gemonteerd en gedemonteerd.

Daarnaast beschikken onze professionals over alle kennis op het gebied van arbeidsveiligheid en materiaalkennis. Met behulp van de juiste en kwalitatieve montagematerialen kunnen zij zeer snel en zorgvuldig te werk gaan. Op deze manier kunnen wij onze adverteerders garanderen dat alles veilig en volgens afspraak verloopt. Meer weten van onze partner? Bezoek de website: https://www.exposurecompany.nl. 

Succesvolle campagnes
We hebben al veel mooie en impactvolle opdrachten mogen uitvoeren voor onze klanten. Zo hebben we voor een  campagne van AFC AJAX een steiger op het Museumplein in Amsterdam ingepakt met 300 m² Neo Mesh steigerdoek. Ook hebben we recentelijk een succesvolle Omega campagne uitgevoerd in de PC. Hooftstraat in Amsterdam. Benieuwd naar deze campagne? Bekijk onze video: